maandag 14 november 2016

10 november 2016

Vandaag is het dan zo ver... de dag waar we zo lang naar hebben uit gekeken... voor de LAATSTE keer mogen de chemosoldaatjes vandaag naar binnen marcheren! Tuur is er helemaal klaar voor...

 
 
 
Net vandaag verliep het allemaal niet zo vlotjes. Super verpleger Raf zette er wat vaart achter, haalde de dokter uit het OK, want er staat nog meer op Tuur zijn planning vandaag...

 
 
De LAATSTE chemo!!!!


Vandaag heeft Tuur ook eindelijk zijn chemo-kasperknuffel ontvangen. Iets wat de meeste kindjes aan het einde van de behandeling krijgen, heeft Tuur als afsluiter gekregen. Hij is er alvast superblij mee!!!

 
 
 
Namiddag staat er nog een einde-chemo-feestje op school op de planning. Pannenkoeken voor het derde studiejaar!!!

's Avonds hebben we nog een einde-chemo-feestje gehouden als dank voor de mensen die er in deze zwar(t)e periode voor ons en voor Tuur zijn geweest.
Een luisterend oor om elke keer weer opnieuw onze zorgen en angsten aan te horen en een troostende schouder om onze tranen op te vangen als het even moeilijk ging.

Symbolisch hebben we een ijstaart van chemokasper laten maken die Tuur letterlijk in stukjes mocht snijden.

 
 
 

 
Op 22/11 en 28/11 staan er nog onderzoeken gepland om te kijken of al de organen van Tuur in orde zijn. Daarna volgt er nog een afsluitgesprek zodat we deze periode kunnen 'afsluiten' en dat we 2017 met volle moed kunnen starten!!!
 
 
En aan ieder van jullie die meelezen, aan ons denken en ons (stilzwijgend) steunen...
Afbeeldingsresultaat voor dank je wel hart


3 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie allen en vooral Super Tuur een super, super positief 2017 toe. Dat al het negatieve uit jullie leven mag verdwijnen. Jullie verdienen het. Groetjes Leneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterke Tuur !! We wensen je allen heel veel geluk voor de toekomst, want jullie verdienen dit !!!!!!!! Annemie, je hebt echt een schrijftalent !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Naast de moeilijke periode, ook bedankt voor de super mooie blog, maar vooral... de dikste duim voor SuperTuur! X

    BeantwoordenVerwijderen