vrijdag 5 februari 2016

5 februari 2016

We zijn 2,5 week Leuven-vrij en genieten van het 'gewone' leventje... hoewel de confrontatie soms in een klein hoekje ligt.

Vandaag werden de kids van De Springplank in Eversel verkleed op school verwacht om in carnavalssfeer de vakantie in te luiden. In de namiddag werd er zelfs een mini-carnavalstoet georganiseerd.




Vol enthousiasme namen Tuur, en ook Fien, deel aan de stoet. Mama heeft een lading confetti getrakteerd gekregen van Tuur. Het was leuk om hem zo vrolijk mee te zien stappen.

Eens terug op school werd er nog gezongen en gedanst met luide muziek. Hij deed nog steeds enthousiast mee...



Net toen de sfeer er goed inzat en mama ook mee begon te swingen, kreeg Tuur zijn klopje. Het lawaai en de drukte zorgde voor hoofdpijn en traantjes... hij wilde naar huis...

Op dat moment werd ik weer even met mijn voetjes op de grond gezet. Het is toch net nog steeds een beetje anders dan gewoon... Ik slik even en besluit naar huis te gaan. Fien werd uit de klas gehaald, de boekentasjes werden bij mekaar gezocht, met de kindjes aan de hand en de carnavalsmuziek op de achtergrond verlieten we de school, op zoek naar rust en stilte...

Fien is enorm teleurgesteld, want door Tuur moet zij weer vroeger uit school *zucht*.
Ik wilde dat het anders kon voor Fien, voor Tuur,... voor ons allemaal... *slik*.

Een goede nachtrust en dan voelt Tuur zich hopelijk weer een stuk beter! Op naar morgen...



1 opmerking: