vrijdag 27 mei 2016

27 mei 2016

Enkel goed nieuws vandaag...

Na twee uurtjes naar school te zijn geweest, heeft papa Tuur opgepikt en zijn ze samen doorgereden naar Leuven om chemosoldaatjes te halen. Alles verliep heel vlotjes, de chemosoldaatjes marcheerden al snel naar binnen. De bloedresultaten waren ook deze keer weer prima!



De volgende stop was Sint-RafaΓ«l voor een uitgebreid oogonderzoek. Hier ging het allemaal een beetje minder vlot en duurde het allemaal een beetje langer. Maar dat was snel vergeten, want de resultaten waren heel goed. Voor het eerst in Tuur zijn behandeling, zijn zijn ogen stabiel gebleven!!! Whoehoe!!!
De professor wilt Tuur toch graag om de vier maanden blijven zien omdat dit de enige manier is om, naast zijn zicht, ook de overdruk in zijn hoofd op te volgen. Dit aangezien zijn oogzenuwen zodanig beschadigd zijn, dat ze geen referentie meer kunnen zijn op verandering van de druk (wat bij 'gezonde' mensen wel zo is).

Met dit goede nieuws starten we het weekend...

2 opmerkingen:

  1. Dit is super goed nieuws voor mijne kleine grote vriend πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ™πŸ» ben super blij voor super Tuur πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BeantwoordenVerwijderen