zondag 31 juli 2016

31 juli 2016

We zijn er weer! Het is even geleden dat we nog iets gepost hebben. Bij deze een verslag van de afgelopen weken...

Oncokamp:

Tuur heeft een fantastisch oncokamp achter de rug. Het was een geweldige ervaring! Wat een verschil met vorig jaar! We hebben enkel een blij gezichtje gezien en een vrolijke stem gehoord... Ookal hebben we hem erg hard gemist, het deed ons deugd dat hij zich zo heeft geamuseerd. Dit met dank aan de fantastische verpleging van UZLeuven die is meegegaan, de toffe monitoren en iedereen van het thuisfront die Tuur een briefje heeft geschreven.

Groep Leuven!!!

 
Super-verpleegster Miet...

 
Dag mama en papa... tot over een weekje...



Kamp is fun!!!















Met BV's op de foto...





Bij thuiskomst van kamp stond er een lading chemosoldaatjes op Tuur te wachten. Dit viel wel wat tegen omdat Tuur heel moe was en het wat langer duurde dan anders... Maar we hadden goed nieuws gekregen: ondanks dat de witte bloedcellen laag stonden, moesten we niet meer terugkomen voor een tussentijdse bloedcontrole. Extra alert zijn de eerste week en vooral genieten was de boodschap.


En dat hebben we gedaan... we hebben een weekje genoten (zonder zorgen) in Villa Pardoes aan de Efteling en het was fantastisch!!!




 











Algemeen genomen kunnen we vertellen dat het goed gaat met Tuur! We genieten van elk moment en proberen uit elke dag het beste te halen. En wie doet ons dat beter voor dan Tuur zijn...

Woensdag trekken we richting Leuven voor de start van een nieuwe ronde en we starten met een zware chemo. Duimen omhoog dat alles vlot verloopt zodat we vrijdag tijdig naar huis kunnen...

4 opmerkingen:

  1. Super goed ben heel blij en een lekkere pizza staat voor Supertuur altijd klaar 👍👍❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo blij te lezen dat Tuur en jullie al genoten hebben van de zomer! Alvast veel succes bij de volgende lading soldaatjes. Go Tuur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuur doet het geweldig goed !!! Ook een proficiat voor gans het gezin, want uiteindelijk moeten jullie altijd rekening houden met de nodige aandacht en verzorging van Tuur. Fijn gezinneke hebben jullie. En.... alles komt wel goed !!! Moed !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om allemaal te lezen! Geniet er nog van, dikke zoen Kim

    BeantwoordenVerwijderen