woensdag 3 augustus 2016

3 augustus 2016

Vroeg uit de veren, we gaan op pad vandaag om aan ronde acht te beginnen...

Het was vertrekken met een dubbel gevoel voor mama, want Fien is ziekjes. Als mama ben ik het liefste zelf bij mijn kindjes, maar jammer genoeg kan dat in deze situatie niet. Het doet mijn mama-hartje pijn, maar ik weet dat Fien én Ties in goede handen zijn.

Het verkeer zat vanmorgen goed mee, we waren heel vlotjes in Leuven geraakt.
Bij het inschrijven bleek dat ze Tuur op donderdag hadden ingepland ipv op woensdag, maar gelukkig waren er op de afdeling nog bedjes vrij zodat ze alles met een dagje konden vervroegen... oef!!!

Het aanprikken en de bloedafname zijn meteen gebeurd wanneer we op de afdeling toekwamen. Er werd, na goedkeuring van de dokters, ook meteen gestart met het voorspoelen. Het enige wat we dan moesten doen, was wachten op de chemosoldaatjes...
En die hadden geen haast vandaag... pas om 15.15 kwamen ze de eerste chemo aanhangen.
Wat duurde de dag lang vandaag. De IPad was Tuur zijn goede vriend vandaag.



Tijdens het voorspoelen en vooral met het zien van het "lekkere" ziekenhuis eten, begon Tuur zich misselijk te voelen en over te geven. Ze kwamen meteen een derde, nieuw medicijntje tegen de misselijkheid toedienen en dat heeft zijn werk goed gedaan, want sindsdien is het onder controle. De snoepjes blijven er goed in en af en toe krijgt mama een lachje :-).


Hopend op een goede nacht, wensen we jullie alvast...

Afbeeldingsresultaten voor sweet dreams

Geen opmerkingen:

Een reactie posten