maandag 19 oktober 2015

19 oktober 2015

Even een tussentijdse update...

De eerste dagen na de chemo is Tuur nog wat misselijk geweest en had hij weinig tot geen eetlust. Dit is gelukkig weer gebeterd en nu is het voornamelijk heel kieskeurig... Niet alles smaakt altijd even lekker, dus we geven waar hij zin in heeft. Vooral calorierijk eten en frisdrank gaat er altijd in!

Het lukt goed om een gezonde evenwichtige maaltijd klaar te maken, maar het is niet gemakkelijk om die dan ook nog aan zus verkocht te krijgen als Tuur weer eens geen zin heeft in het gezonde eten. Ook deze strijd komt er af en toe nog eens bij *zucht*...

Ook deze keer geloven we dat ze zich in Leuven vergist hebben bij het toedienen van de chemo. Tuur heeft geen chemosoldaatjes gekregen, maar een duracell-injectie. Hij zit vol energie, vol leven en vol enthousiasme. Naar school gaan is nog steeds een feest!!!

Op school gaan ze meedoen aan de actie 'De pet op tegen kanker' en Tuur wordt al volop gesteund door zijn klas. Doen jullie ook allemaal mee? Door een pet te kopen, geven jullie kinderen met kanker de kans om volgend jaar mee op kamp te gaan!

De klas van Tuur



Knutselen op kamp!!!


Wij gaan nu toeleven naar de chemo van donderdag. Verder gaan we ons voorbereiden op de chemo-dip die er bij Tuur zit aan te komen. Een tiental dagen na de chemo, krijgt hij het emotioneel en lichamelijk zwaarder en zit het allemaal niet meer mee. Dank je wel aan de familie en vrienden die ons telkens weer in deze dip opvangen en steunen!!!


3 opmerkingen:

  1. Goed zo Tuur, zet de pet op tegen kanker. Het Kleine prins weekend aan zee was heel geslaagd. Hoop dat jullie nu alle vijf naar het Sinterklaasfeest kunnen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe zo voort Tuur! En wij zetten ook onze pet op tegen kanker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Springplank doet mee!!! Allemaal de Pet Op!!!

    BeantwoordenVerwijderen