zondag 25 september 2016

25 september 2016

Dit weekend werd de actie 'de pet op!' van kom op tegen kanker op Ketnet gelanceerd.
Tuur is dit jaar het boegbeeld van de actie. In de clip zijn dan ook beelden van Tuur op kamp en thuis te zien.



Vrijdagvoormiddag zijn we met Tuur, Fien en vriendjes naar de VRT-gebouwen gereden voor de opnames in te blikken van Ketnet-swipe. Het was een unieke ervaring voor allemaal en ik denk dat ze er ten volle van hebben genoten!

De afleveringen zijn te herbekijken op https://www.ketnet.be/doen/de-pet-op-tegen-kanker/

Voor Tuur was het een fantastische ervaring dat hij dit allemaal kan meemaken. Hij vond het leuk om de opnames op tv te zien en tegelijkertijd was het vreemd om zichzelf op tv te zien. Wij vinden alleszins dat ze dat goed hebben gedaan!

Toch heeft dit avontuur ook een schaduwzijde die ook gekend mag zijn. Hij staat als boegbeeld voor 'de pet op!' net omdat hij ziek is en dat wordt in de afleveringen en clip ook benadrukt. Tuur is ziek... We werden er dit weekend allemaal stil van en met onze voetjes op de grond gezet. Emoties van vreugde en verdriet wisselden zich af. Het blijft erg confronterend!

Maar we hopen dat er heel veel petten verkocht worden zodat er nog veel kindjes kunnen genieten op het vakantiekamp. Alle info is te vinden op https://www.ketnet.be/doen/de-pet-op-tegen-kanker/

Ik wil ook dank je wel zeggen voor de steun en mooie woorden die we het afgelopen weekend mochten ontvangen! Het is fijn te weten dat er nog steeds wordt meegeleefd!

2 opmerkingen:

  1. het is een mooie clip geworden. Dit zal Tuur weer moed geven als hij in een dipje zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Tuur, het is inderdaad een hele mooie clip. In m'n klas kregen de leerlingen ook een folder over de actie waar je ook op staat. Ze luisterden allemaal vol bewondering en ik denk dat er onder hen al heel wat zijn die een pet zullen kopen om het fantastische kamp te steunen! Wij gaan deze week alvast die voor onze Stanneman kopen! Je mag fier op jezelf zijn hoor! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen