dinsdag 18 augustus 2015

18 augustus 2015

Vandaag heeft Tuur zijn schoolse activiteiten hervat. We zijn gestart met een bezoekje van Mr. Directeur. Het was een blij en vrolijk weerzien...


Namiddag was juf Hilde, vol enthousiasme, terug van de partij. Tuur heeft wat meer tijd nodig gehad om datzelfde enthousiasme te delen, maar uiteindelijk heeft hij het weer flink gedaan. Langzaam is hij terug gestart!

Deze momenten zetten ons met de voetjes op de grond en doen ons weer even stilstaan bij de impact die het allemaal op Tuur heeft. Hij heeft het mentaal en emotioneel enorm zwaar. Het pad dat hij momenteel bewandelt, vergt enorm veel van hem! Wanneer je Tuur ziet en je vraagt hoe het is, zal je altijd 'goed' als antwoord krijgen... Helaas schuilt er veel verdriet en woede achter zijn vrolijke snoetje!

Na bijna twee maanden in spanning gezeten te hebben, heeft hij vandaag eindelijk antwoord gekregen op de vraag: In welk studiejaar zit ik volgende jaar?


Zijn inspanningen en doorzettingsvermogen worden beloond... hij mag bij zijn vriendjes in de klas blijven!!! Tuur was super enthousiast, de tranen sprongen in zijn ogen! Beter nieuws kon hij niet krijgen! Hij beseft heel goed dat de weg nog lang is en dat hij nog veel in te halen heeft, maar de keren dat hij naar school kan gaan, zal hij zich goed voelen in 'zijn' klasje, tussen 'zijn' vriendjes!


6 opmerkingen:

  1. Fantastisch nieuws! Een boost voor Tuur en voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super goed gedaan Tuur! Een hele dikke proficiat dat je naar het tweede leerjaar mag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. JOEPIE!!!! We gaan er weer leuke momenten van maken! En zet je turnpantoffeltjes ook maar al klaar, want we vliegen er SAMEN terug in! Juf Kim x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lowie vindt het super leuk dat je naar het tweede leerjaar gaat. Hopelijk zitten we samen in de klas. Tot binnenkort Tuur !!! groetjes van Lowie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat is goed nieuws, je vriendjes zullen ook blij zijn. Vandaag alles gelezen vanaf het weekend in Villa Rozenrood. Heel fijn dat jullie daar zo genoten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen