donderdag 20 augustus 2015

20 augustus 2015

Vanmorgen werden we in Leuven verwacht voor de volgende bloedcontrole. Weer discussie waar ze gingen prikken... Deze keer had ik verdovende zalf op zijn handen gedaan omdat in de poort prikken afgelopen maandag niet mocht. Vandaag wilden ze wel in de poort prikken omdat ik vermoedde dat Tuur plaatjes moest bijkrijgen. Wie kan er nog volgen?

Ze hebben uiteindelijk toch in zijn hand geprikt omdat die verdoofd was en tijdens het wachten op de bloedresultaten heb ik een verdovende plakker op de poort geplakt, moest het nodig zijn. Voor de volgende bloedcontrole zijn er wel duidelijke afspraken gemaakt, oef!

En de tweede verdovingsplakker was nodig... Tuur zijn plaatjes waren weer flink gezakt dus een nieuwe lading werd klaargezet. Dit verliep allemaal heel vlotjes en tegen 11u30 waren we al klaar.

We gingen deze keer nog niet naar huis, want er stond nog een ontmoeting met Kaat op het programma. Kaat is een meisje van 16 jaar dat dromenvangers maakt voor kindjes met kanker in hun lievelingskleuren... dreamcatchers for golden warriors.

Tuur heeft van Kaat, aan de start van zijn behandeling, een mooie dromenvanger gekregen in zijn lievelingskleuren rood en blauw.


17 maart 2015

We zijn zeer vereerd dat we deze engel op aarde hebben kunnen ontmoeten.
Een lieve lach en twee oranje ballonnen deden Tuur stralen... en mama genoot mee!!!
Kaat, oneindig veel respect voor wat je doet, vol liefde, recht vanuit het hart ❤️








2 opmerkingen:

  1. Mooi!! Prachtig dat er zo mooie personen bestaan!! Dikke duim Tuur x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met Kaat zat het duidelijk wel 'snor', aan de ballonnen te zien :D
    En Tuur, ook nog een suuuuuperrrrrrrr dikke proficiat dat je naar het 2e studiejaar mag! Heel pienter van jou hoor, knap van je dat je er steeds blijft voor gaan. Echt SUPER :)
    grtjs x

    BeantwoordenVerwijderen