vrijdag 11 september 2015

10 september 2015

Vanmorgen was het dan weer zo ver. Tuur en papa gaan nog eens een nieuwe poging wagen om chemosoldaatjes te gaan halen. Deze keer gaat papa mee zodat mama het eens wat rustiger heeft.
 

Na de file getrotseerd te hebben met veel pret en leute, zijn ze om 9u in Leuven aangekomen. 
Alles verliep weer vlotjes.

Tijdens het wachten op de bloeduitslag, is Tuur gaan knutselen. Deze keer is hij voor een racewagen gegaan...



Er moest even extra overlegd worden of de chemo kon doorgaan omdat Tuur zijn witte bloedcellen vrij laag stonden. Hij heeft uiteindelijk groen licht gekregen!!!

De voormiddag is voorbij gevlogen. In de namiddag is Tuur naar de school geweest, maar daar is papa hem uit de klas gaan halen omdat de chemosoldaatjes in aantocht waren. 

De soldaatjes waren nog maar net aan het binnen marcheren of Tuur kon mee naar de muziekklas. Hier heeft hij zich vol enthousiasme kunnen uitleven op diverse instrumenten.



Tijdens Tuur zijn activiteiten heeft papa fijne gesprekken gehad met Dr. Renard en de psychologe. We zaten met veel vragen en hebben ook veel antwoorden gekregen. 
Het eerste deel (6 maanden) van de behandeling is voorbij en we gaan overschakelen naar een nieuw schema dat we gaan volgen het komende jaar. De einddatum staat nu op oktober 2016...
Volgens dit schema gaat Tuur drie weken na mekaar chemo krijgen en dan drie weken 'rust'. Het is weer even spannend afwachten hoe zijn lichaam hierop zal reageren...

We hebben ook fantastisch nieuws gekregen... Als Tuur zich goed voelt dus niet ziek of moe en zijn witte bloedcellen staan niet onder de 1000 mag hij naar school!!! Als het aan Tuur ligt, zal dat heeeeeeel vaak zijn!!!

Na deze drukke namiddag heeft papa Tuur geholpen om zijn racewagen af te maken. SuperTuur was super moe en heeft dan ook een extra dutje gedaan...






1 opmerking: