dinsdag 22 september 2015

22 september 2015

Een nieuwe week, een nieuwe bloedcontrole...

Nadat we de ochtendfile hebben getrotseerd, is alles weer vlotjes verlopen. 
Tijdens het wachten op de resultaten, hebben we een gesprek gehad met de psychologen. Tuur ziet ze liever gaan dan komen... Ja, nee en buh, meer krijgen ze er niet uit. 
Om 10u was de bloeduitslag al gekend. Zijn bloedplaatjes stonden weer te laag dus was er een transfusie nodig. Maar wel goed dat we ondertussen zelf weten aan welke waardes zijn bloed moet voldoen, want anders hadden we zonder transfusie naar huis mogen gaan.

Multifunctioneel: bloedplaatjes krijgen, huiswerk maken en ook nog de tv meepikken...


Omdat Tuur zijn bloedwaardes weer wat lager stonden, wilde ik even weten of hij naar school mocht blijven gaan. In de verste verte op dagzaal geen dokter te bespeuren! Ze waren allemaal in overleg, kreeg ik als antwoord. Je houdt het soms niet voor mogelijk!

Tuur en ik hadden geen zin om te wachten dus heb ik de wijze raad van een lotgenoot opgevolgd en een mail naar Tuur zijn behandelende arts gestuurd met onze vragen en zorgen. Elke keer opnieuw als vechten voor Tuur zijn 'rechten'... Het vreet energie, maar het loont! Binnen de twee uur hadden we een antwoord!!! Wat een service en dank je wel dokter!!!

Nu op naar vrijdag... D-day... een nieuwe NMR-Scan... Spannend!!! 


3 opmerkingen:

  1. Ja, dat vechten voor je rechten, we herkennen het... Een oefening in assertiviteit voor de ouders... Veel succes voor de nmr, spannende dagen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vandaag, vrijdag. De spannende dag, heb veel aan jullie gedacht.

    BeantwoordenVerwijderen