donderdag 27 oktober 2016

26 oktober 2016

Vandaag is het zover... de laatste ronde!!! Tuur is er helemaal klaar voor...



In de auto onderweg naar Leuven, kreeg ik even een krop in mijn keel toen ik naar Tuur keek. Wat een verschil met de eerste keer dat we opreden naar Leuven... het kleine bange ventje heeft plaats gemaakt voor een stoere wijze zelfzekere kerel... Stiekem ben ik toch wel heel trots op mijne Tuur!

april 2015                                 oktober 2016
 
Het inchecken in Leuven verliep niet zo vlotjes. We stonden niet op het programma... weeral!!! Op de afdeling waren enkelingen wel op de hoogte dat Tuur kwam en konden we toch naar boven. Er was wel niet meteen een kamer beschikbaar dus hebben we gewacht in de 'living' tot onze kamer vrij kwam. Dat was gelukkig voor de chemo van Tuur werd aangehangen...
 
 
 
Tijdens het wachten heeft Tuur nog een kiné-sessie meegepikt en is de tandarts op bezoek geweest. De chemo en het spoelmiddel hebben een bruin streepje op zijn tanden gelegd en hij voelt zich er niet goed bij. Maar het is weg te halen en dat gaat na de behandelingen in gepland worden.
 
Namiddag kreeg Tuur bezoek van Kobe en was er een leuke activiteit gepland in de speelzaal: pizza bakken!!! Hier hebben ze samen, met de kindjes van de afdeling, aan deelgenomen...





 
De afleiding van namiddag heeft Tuur goed gedaan. Tot nu toe is hij nog niet echt ziek geweest.
Om 18u kwam de verpleging met een hele stapel post de kamer op... Dank jullie wel allemaal!!! Tuur vond het geweldig om al de kaartjes te lezen en bekijken!!!
 
 
 
Slaapwel! Tot morgen...
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten