vrijdag 15 januari 2016

15 januari 2016

Tijdens de rit naar Leuven werden we omringd door heldere sneeuwvlokjes. Dit maakte dat alles wat langzamer ging zodat we twee uurtjes later pas aankwamen, juist op tijd! Maar met extra gezelschap en vooral babbel in de auto, vloog ook deze tijd voorbij...



Tuur werd meteen aangeprikt en er werd bloed genomen. Tijd om ons te gaan installeren... in de buurt van de knutseltafel natuurlijk! Fien zette zich aan het kleuren en papa werd naar de afdeling gestuurd om Tuur zijn knutselwerkje te gaan halen waarmee hij bezig was.

Ondertussen lag er een verrassing op Tuur te wachten. In Leuven was het hen niet ontgaan dat hij bijna jarig is en daar ook een pakje bij van het ziekenhuisteam. Dit werd overhandigd door Sofie van het createam. Is dat niet top?





Daarna had Fien een afspraak met de psychologe want ze wilde ook wel eens met iemand babbelen. Eventjes exclusieve aandacht voor ons Fienemien en dat heeft haar deugd gedaan!

Op de chemo was het vandaag lang wachten, heel lang... 
Fien en ik waren ondertussen al terug thuis toen we van papa bericht kregen om 11.50 dat ze de chemo kwamen aanhangen. Die moest met een beetje haast inlopen, want om 13u werd Tuur in Sint-Rafaƫl verwacht voor een uitgebreide oogcontrole.


En jawel... dat hebben ze gehaald!!! 
Tussen 13u en 15u werd Tuur weer aan een hele reeks onderzoeken onderworpen. Spannend!


En we hebben GOED nieuws gekregen!!! 
Tuur zijn rechteroog is hetzelfde gebleven of iets verslechterd, dat was moeilijk in te schatten omdat het zicht al zo miniem is. Zijn linkeroog daarentegen is verbeterd... van 5/10 naar 7/10! Als dat geen geweldig pre-verjaardagscadeau is!!! 

Ondertussen is Tuur enorm zenuwachtig voor morgen... eindelijk zijn grote dag!!!






3 opmerkingen:

  1. Geniet morgen met zijn allen 200%!!!
    Jullie hebben een knalfeest verdiend!
    8 knuffels voor Tuur!
    Brigitta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heleen en Pieterjan16 januari 2016 om 17:48

    Lieve tuur
    Geniet maar van je verjaardag, dat heb je echt verdient!
    Dikke knuffel
    Pieterjan en Heleen


    BeantwoordenVerwijderen