vrijdag 8 januari 2016

8 januari 2016

Na een heel goede nacht, werd het bij het opstaan meteen duidelijk dat de chemo aan het werken is. Tuur is misselijk en heeft maagpijn. Toch klaagt hij niet en gaat hij er weer heel goed mee om.



Na een bananenontbijtje is Tuur mee gaan turnen met de kiné...



Na een klein uurtje was Tuur terug op de kamer. De kiné was zeer tevreden, enkel zijn evenwicht houden op één been lukt niet goed, maar gezien zijn huisdige toestand is dit een peulschil!

Amper enkele minuten is Tuur op de kamer geweest, want dan was het tijd om te gaan knutselen. Vandaag stond er pizza's maken op het programma. Met enorm veel enthousiasme heeft Tuur zich helemaal gegeven!!!









In de vroege namiddag waren de pizza's klaar en hebben ze samen gegeten in de speelzaal. Papa kon op de kamer eten... alleen... Die Tuur toch :-)!

Om drie uur was Tuur klaar met spoelen! Uitprikken, inpakken en richting huis... joepie!!!
We worden pas volgende week vrijdag terug verwacht in Leuven. Tuur gaat zijn chemo een dagje later krijgen zodat we maar één keertje moeten oprijden aangezien er vrijdag ook een grote oogcontrole op het programma staat! Spannend!

Vanavond ging het allemaal weer iets moeilijker: geen eetlust, misselijk en moe... Om 19u vroeg hij al om te gaan slapen. We hopen dat een goede nachtrust hem morgen weer wat beter doet voelen!




1 opmerking: