maandag 15 juni 2015

15 juni 2015

Vandaag is Tuur naar school geweest!!! Jaja, hij heeft vanmorgen tot aan de speeltijd les gevolgd. Hij was dolgelukkig en enorm zenuwachtig, maar het is heel goed meegevallen!!!

Daarna op naar Leuven voor een tussentijdse bloedcontrole waar we te horen hebben gekregen dat zijn bloed goed stond.

Tijdens het wachten op de bloeduitslag, hadden we een afspraak met een Low Vision Therapeut.
Met haar hebben we een aantal hulpmiddelen besproken die hij thuis en op school kan gaan gebruiken als ondersteuning voor zijn zicht op gebied van lezen, schrijven en mobiliteit.
Het was een verhelderend, maar ook een confronterend gesprek. De woorden 'beperking' en 'handicap' werden vaak gebruikt.
Het begint nu echt door te dringen dat Tuur naast een hersentumor ook nog een visuele handicap heeft... Slik!
Nog meer dan ervoor is hij voor ons SuperTuur, want ookal zie je aan zijn buitenkant amper iets, het is er wel en hij moet er maar mee omgaan. Dat doet hij en hoe...

Vanavond hebben we genoten van een heerlijke pizza. Niet zomaar een pizza, maar eentje die Tuur en Fien zelf mochten bereiden. Wat een ervaring en wat een plezier... Hmmmm!!!







Dank je wel Roberto!!!




3 opmerkingen:

  1. Het is ne echte super Tuur daar is geen twijfel over!!! Leuk dat hij naar school kon gaan!!! En wat een heerlijke pizza's!!! Mmm zien er echt heel lekker uit. Tot snel super Tuur!!! Dikke knuffel! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was voor ons ook een super avond met super Tuur en Fien altijd welkom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn gewoon een SUPERgezin!

    BeantwoordenVerwijderen