woensdag 13 mei 2015

13 mei 2015

Vandaag zijn we voor de zesde keer chemosoldaatjes gaan halen...

Alles is redelijk vlot verlopen: het verkeer, de bloedafname, de controle door de dokter, het inlopen van de chemo en het naspoelen. Tuur heeft tijdens het wachten fijn geknutseld want vandaag waren er activiteiten op de dagzaal. De andere kinderen beginnen ondertussen ook bekende gezichtjes te worden en samen aan de knutseltafel is best wel 'gezellig'.



De uitslag van het bloed wees uit dat Tuur fel gezakt was met zijn bloedplaatjes, maar net niet fel genoeg om er vandaag bij te krijgen. Daarom worden we vrijdag terug verwacht voor een extra bloedcontrole...

Vanavond heeft hij in de tuin nog wat gerelaxt met kleine broer, even bekomen van een drukke dag.

Hoewel Tuur zich de hele dag goed heeft gevoeld, heeft hij vlak voor het slapengaan toch nog last gekregen van maagpijn en misselijkheid. Hopelijk kan hij na een goede nachtrust er morgen weer tegenaan...

4 opmerkingen:

  1. We duimen mee voor een rustige nacht en niet te veel last verder van de chemosoldaatjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij knutselt echt wel graag hé, tof om te zien! Ik duim ook mee voor een goede nachtrust!!! Je bent super goed bezig super Tuur!!! Slaapwel!!! Dikke zoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuur is een supertalent in knutselwerkjes maken! Gelukkig kan hij zo samen met andere kindjes toch nog iets leuks doen in het ziekenhuis. Hopelijk komen de bloedwaarden stillaan weer terug op peil. Tuur jongen, blijven vechten he maatje?! Grtjs van ons allen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kan het Super Tuur!!! Kim x

    BeantwoordenVerwijderen