zondag 17 mei 2015

16-17 mei 2015

Tuur heeft een goed weekend achter de rug. De buikpijn van vrijdag is gisteren nog af en toe naar boven gekomen, gelukkig niet meer zo erg.

Tuur is een hele voormiddag mee op pad geweest: eerst met mama, daarna met papa.
Een beetje extra tijd met hem doorbrengen want om 17u werden we met ons Fien verwacht bij vtmkzoom-circus. Opa Hei had kaartjes gewonnen, dank je wel!

Helaas mag Tuur hier niet mee naar toe omdat er veel mensen in een gesloten ruimte bij mekaar zijn. Dit zijn heel veel bacterietjes bijeen en dat maakt de kans op infectie groter.
Tuur begrijpt heel goed waarom hij niet mee kan en hij is ook heel flink geweest! Hij en Ties hebben een leuke avond gehad met oma en opa Hei. 

Uitzwaaien met een hartje... wat een kerel!!!



Toch is het voor ons geen gemakkelijke beslissing geweest om wel te gaan. Het voelt zo oneerlijk en onrechtvaardig... Zoveel leuke dingen die hij een hele periode niet meer mag.
Maar het besef dat ons Fientje ook recht heeft op qualitytime met haar mama en papa, heeft ons de doorslag gegeven.

Onze zotte mus geniet!!!



Vandaag zijn mama en papa platgelegd door maag- en buikpijn. Tot nu toe hebben de kindjes er geen last van. Hopelijk blijft het zo... vooral voor Tuur!!!


1 opmerking:

  1. Ooh Fien zal hier zeker van genoten hebben!!! Kan begrijpen dat je hierbij een dubbel gevoel had maar het is hoe dat je het zegt Fien heeft ook nood aan wat extra aandacht... En Tuur heeft zich zeker bij zijn oma en opa geamuseerd daar ben ik zeker van 😊 en wat een mooi ❤️ Daar smelt je toch van weg!!! Hopelijk blijven jullie gespraad van de ziekte kiemen!!! Dikke knuffels... Xxx

    BeantwoordenVerwijderen