dinsdag 26 mei 2015

24 - 26 mei 2015

Tuur heeft de voorbije dagen genoten van elk moment. Hij heeft weinig last gehad, enkel wat meer moe dan anders. Hierin begint hij zijn grenzen goed aan te voelen, op tijd en stond neemt hij platte rust.

Zondag hebben we heerlijk genoten van het zonneke op het terras bij onze vriendjes in Bilzen... echt buitenspeelweer!!!

Maandag hebben we een vriendjes/familiedagje gehad... Spontane activiteiten en onverwachte bezoekjes, we hebben er allemaal van genoten!!!


Het nieuwste speelgoedje uittesten... Dank je wel tante Lut en nonkel Tom!!!
Papa ging er helemaal in op!



Knutselen met zoutdeeg...



Kleine broer animeren...



Vandaag is Tuur nog een keertje mee op uitstap geweest met zijn klas (en het andere eerste studiejaar). Hij was dolgelukkig en heel enthousiast dat hij mee kon gaan!!! Daaraan merken we dat hij zijn vriendjes en de school mist!
In de voormiddag hebben ze een bezoekje gebracht aan het Berenhuis. Daarna is hij naar huis gekomen om wat te rusten en zijn batterijtjes op te laten zodat hij namiddag eventjes kon gaan meespelen in de speeltuin. Hij was heel moe, maar ook heel gelukkig!!!

Nu aftellen naar donderdag om voor de achtste keer chemosoldaatjes te gaan halen...

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van het weekend!!! En dat Tuur genoten heeft van zijn dagje met zijn klas, super goed bezig daar!!!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch! En wat een leuke foto's. Ook fijn dat jullie eens konden genieten van een ontspannend dagje weg van huis! Dat zal ook wel eens deugd gedaan hebben. En toi toi toi voor donderdag xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo fijn dat Tuur zoveel heeft kunnen genieten. Ik hoop van harte dat jullie dit snel meer en meer kunnen doen!

    BeantwoordenVerwijderen