vrijdag 31 juli 2015

31 juli 2015

Vandaag werden we weer in het ziekenhuis van Heusden verwacht voor een extra bloedcontrole. Omdat zijn bloedplaatjes afgelopen dinsdag zo laag stonden, wilden ze dit nog eens extra controleren.
De resultaten van deze bloedcontrole waren goed... Jippie!!!

De afgelopen dagen had Tuur wat extra klachten zoals slecht slapen, meer hoofdpijn, een ander gevoel in zijn hoofd, moe en beenpijn. We hebben dit, bij het vragen naar de bloeduitslag, gemeld aan de dokters in Leuven. Ze wilden Tuur nog eens zien om hem na te kijken. Whoppa... WEERAL naar Leuven!Tuur barst in tranen uit... "Waarom moeten we elke keer naar Leuven mama? Waarom kan het eens niet een gewone dag zijn?"

Zo voelt het voor mij ook...
Elke keer weer worden Fien en Ties elders gedropt.
Elke keer weer onverwacht en onaangekondigd.
Elke keer weer een rollercoaster aan emoties voor ieder van ons.
Elke keer weer... keer op keer...

In Leuven werd er beslist om een nieuwe scan te maken, gelukkige eentje zonder lawaai dus vond Tuur het niet te erg. Wel vond hij het heel erg dat hij opeens nuchter moest blijven omdat tijdens de scan een contrastvloeistof ingespoten zou worden. Eten deed hij vandaag sowieso al amper, maar drinken des te meer. Hij werd er echt vervelend van... terecht!



De resultaten van de scan waren goed in die zin dat er op de scan zelf niks abnormaals te zien was. Mogelijk zou er iets aan het broeden zijn: drainage verstopt of infectie of ... Het is weeral afwachten en Tuur goed in het oog houden!

Zonder antwoorden, vol onzekerheid en toch wel wat angst, zijn we na een lange filerit thuisgeraakt.
We zijn moe... de emmer is leeg... de energie is op...


4 opmerkingen:

  1. Een geruststelling enerzijds dat de scan 'ok' was, anderzijds verontrustend dat er mogelijk iets anders voor problemen kan zorgen :( Als ik dat hier zo lees allemaal vind ik jullie wel echte doorzetters hoor! En dat vraagt op een bepaald moment net dat beetje teveel aan energie, net dat tikkeltje teveel aan kracht om weer moed te vinden om de moeilijke dagen die volgen even sterk door te spartelen! Op, leeg, moe... :( was er maar een manier om jullie wat van dit leed te kunnen sparen! Lieve vrienden en dappere Tuur, we sturen jullie heel veel moed nu het voor jullie weer even extra zwaar weegt. Dikke knuffel van ons xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel goede moed en dikke knuffel!! Annelies en co

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is nu 3 dagen later. Hoop dat jullie 3 rustige dagen hebben gehad. Misschien kun je in Leuven eens vragen of jullie een paar dagen naar villa Rozenrood kunnen gaan aan de zee. Even er tussen uit en de verzorging is daar prima. Bel me anders als je er meer over wil weten. Rike

    BeantwoordenVerwijderen