donderdag 9 juli 2015

9 juli 2015

Voor het eerst in vier maanden heeft Tuur vandaag een echt dipdagje. Bij de meest eenvoudige vragen komen de tranen. Het is duidelijk dat het hem niet gaat, hij heeft er vandaag geen zin in.

De rit naar Leuven, het inchecken en het aanprikken verliep allemaal vlotjes. Dan was het  wachten op de bloedresultaten en een kamer. Tot de middag zijn we gestrand geweest in de living van de afdeling en we waren helaas niet alleen. Maar wat knutselen, een babbel hier en daar én een magisch verhaal van Dodo, doet de tijd vooruit gaan.

Mooie bloemetjes voor mama!




Tuur hoopte nog dat de chemo uitgesteld ging worden omdat hij dan naar huis kon. De resultaten waren goed genoeg om de chemo te laten doorgaan, tot groot verdriet van Tuur. De traantjes vloeiden weer rijkelijk. Helaas is dit iets wat moet... is het niet deze week, dan wel volgende week.

Gelukkig hadden we vandaag meer dan genoeg afleiding door de bezoekjes die we hebben gekregen. Zo is onze namiddag en avond voorbij gevlogen én heeft mama een fijne
verjaardag gehad!

Met Fien op bezoek is het altijd dolle pret...



Ties zat en keek naar die zotte broer en zus...



2 opmerkingen:

  1. Ook via deze weg nog een fijne verjaardag Annemie! Mooi om te lezen hoe jullie je steeds weer een weg weten te banen tussen de ups en downs. En gelukkig heeft Tuur ook vandaag weer de nodige positieve afleiding gekregen. Doe zo maar lekker verder! Jullie zijn echt een top-team hoor X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een fijne verjaardag Annemie! Hopelijk moeten jullie met je volgende verjaardag niet meer zo vaak naar het ziekenhuis! Komaan he Tuur, nu je de chemosoldaatjes al mocht krijgen moet je toch weer een keertje minder naar Leuven gaan! Geniet van het zonnetje!

    BeantwoordenVerwijderen