vrijdag 27 november 2015

27 november 2015

Een beetje misselijk is Tuur aan zijn dag begonnen, maar misselijk of niet... koning Tuur krijgt ontbijt op bed...


Om 9u staat er ochtendgymnastiek met de kiné op het programma.
Ondertussen heeft papa een gesprek met de psychologe. Het kan soms deugd doen om even de gevoelens en ergernissen te bespreken met een 'neutraal' persoon.

Wanneer Tuur terug is van turnen, staat de meester van de ziekenhuisschool klaar om erin te vliegen. Samen hebben ze heel wat leerstof verwerkt. We doen ons petje af... misselijk zijn en toch nog willen leren.

Tegen de middag kwam de muziekjuf langst en hebben ze samen muziek gemaakt op de kamer.



En zo is de voormiddag voorbij gevlogen. Na het middageten gaat Tuur naar de speelzaal om pepernoten te leren maken. Stap per stap wordt het recept uitgelegd en uitgevoerd.





Om 15.30 is het spoelen gedaan en mag Tuur naar huis. Voor de eerste keer staat hij niet te springen om naar huis te gaan, want hij mag gaan helpen de pepernoten inpakken en naar de zieke kindjes op de kamer brengen. Mooi toch!!!




Ondertussen heeft mama Tuur zijn rapport opgehaald in school. Tuur is enorm zenuwachtig en kijkt vol spanning uit naar zijn rapport. Het is zijn eerste echte rapport met punten!!! En hij heeft dat meer dan knap gedaan... Hier zitten een trotse mama en papa!!!
We zijn nog maar eens allemaal enorm verwonderd over zijn inzet en doorzettingsvermogen ondanks alles waar hij door moet... een echte kanjer!!!


5 opmerkingen: