vrijdag 13 maart 2015

13 maart 2015

Na een goede nachtrust zijn we weer fit om aan de dag te beginnen. Jaja, eindelijk eens een goede nacht als mama er is ;-).

Tuur mag voorlopig niet eten en drinken omdat hij een scan onder narcose moet laten maken. Hij heeft het er deze keer moeilijk mee. Hij begrijpt nu heel goed wat 'in slaap doen' betekent en er zijn al wat traantjes gevloeid. Ik heb het er ook moeilijk mee... Als mama weet je dat dit allemaal moet, maar dit is niet wat je voor je kind wilt.

We gaan wat afleiding zoeken in de speelzaal. Daar hebben we samen een mooi paaskuiken gemaakt. Het deed Tuur deugd. Hij heeft zelfs gespeeld in het keukentje... wat is dat lang geleden!!!



Daarna weer even met de kiné aan de slag. Het was een korte sessie vandaag, want Tuur had het moeilijk en was wat misselijk.

Nu maar wachten tot ze Tuur komen halen voor de scan. Wat kan wachten lang duren. Tuur had het er heel moeilijk mee. Vandaag wilde hij geen Super Tuur zijn. Er zijn heel wat traantjes gevloeid... maar ook dat kan en mag!
Ook ik had het vandaag moeilijk met wachten. Het duurde zoooo lang eer ik weer bij Tuur mocht na de scan. De ongerustheid begon het al over te nemen!
Tuur is heel goed wakker geworden en heeft nergens last van! Nog 'even' een foto nemen van zijn pompje van de drainage om te kijken of het magnetisch veld van de scan niks heeft veranderd aan de stand van de pomp. Dit was nog perfect in orde. Tussenin veel wachten... Tuur en ik werden er echt ambetant van. Het is te voelen dat het weekend stilaan gaat beginnen!!!



Nu gaat Super Tuur even op vakantie... We mogen een paar dagen naar huis!!! Genieten van het samen-zijn met ons vijfjes!!!


Samen film kijken... heerlijk!!!


Goed weekend!!!



6 opmerkingen:

  1. Super Tuur je hebt dat goed gedaan vandaag en super mama ook!!! En die traantjes mogen jullie inderdaad laten vloeien!!! Ben blij te horen dat hij den weekend naar huis mag!!! Geniet ervan alle 5 en maak er een leuk weekendje van!!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super, geniet ervan!!!
    Met traantjes die vloeien is helemaal niets mis, ook niet voor een super held als super Tuur!!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geniet van jullie 'vakantie' thuis. Het zal jullie wel deugd doen om thuis te zijn met jullie vijfjes! Even de drukte van het ziekenhuis vergeten... En knap van Super Tuur dat hij blijft volhouden ook al gaat het een dag wat minder!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook een fijn weekend voor jullie vijfjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Tuur,
    fijn dat je even op vakantie mag! Dat wordt zeker en vast genieten!! Eindelijk met zijn vijfjes en in je eigen plekje!! En laat die traantjes maar vloeien eh!! Dat moet kunnen!! Daarna voel je je weer stukken beter!! Dikke knuffel, juf Hilde x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hei Supertuur,
    Ik was blij je te zien achter het venster bij je thuis ! :-) Mama zei me dat het nog niet zeker was dat je naar huis mocht. En nu ik je zag wuiven was ik blij. We hebben je al lang niet meer gezien. Maar nu je terug bij ons woont zal dat wel veranderen. Bart en ik willen ook eens naar je verhalen komen luisteren maar we gaan nog een beetje wachten tot je meer uitgerust bent. Geniet nu maar van het thuis zijn met je mama en papa samen en met je broer en zus.
    Groetjes
    Pascale

    BeantwoordenVerwijderen