zondag 29 maart 2015

28-29 maart 2015

Tuur is  in het weekend niet echt ziek meer  geweest. De pijn in de kaken waar ze ons voor gewaarschuwd hadden, begint hij nu wel te voelen. Tot nu toe kunnen we dat opvangen met pijnstillers. Voor de rest is hij medicatievrij vandaag.

Tuur heeft dit weekend bezoek gehad van zijn juf Hilde. Ze kwam vertellen dat ze Tuur les aan huis komt geven! Hij vindt het geweldig! Hij is terug enorm leergierig. Hij wilt lezen, schrijven, rekenen,... Het lijkt alsof hij de voorbije maanden van het schooljaar aan het inhalen is. We laten hem doen, zolang hij gelukkig is en zich 'goed' voelt, zijn wij dat ook :-).

Vandaag hebben we zijn communie-outfit vervolledigd met schoenen en een pet. Hij kijkt er enorm naar uit om samen met zijn vriendjes zijn communie te doen! Allemaal duimen dat hij goed zal zijn op zondag 26 april!

De emoties hebben ook hun ups en downs gekend dit weekend, zowel voor Tuur als voor mama en papa. Maar we zijn een goed team. Als Tuur zich niet goed voelt of verdrietig is, zijn wij net sterk om er voor hem te zijn. Voelen wij ons niet goed of is het even moeilijk, dan is Tuur opgewekt en vrolijk zodat we ons daar weer aan op kunnen trekken.








8 opmerkingen:

  1. Jullie doen dat ALLEMAAL super!!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onze duimen doen alvast hun werk voor 26 april hoor. Veel leerplezier met je juf aan huis. Doe zo voort Tuur en co!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Tuur, ik ga super, super, superhard duimen want ik wil zoooo graag dat je samen met ons je communie kan doen, heel veel kusjes en knuffels Lenthe x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Lenthe, wij gaan samen onze communie doen op 26 april :-)! We gaan (stiekem) even hard lachen als gisteren. Ik vond het fijn dat ik je even een bezoekje kon brengen! Dikke kus van Tuur

      Verwijderen
  4. Hallo Tuur en mama en papa en zus en broer

    Ook als het even niet zo fantastisch gaat: blijven volhouden! We steunen jou van hieruit en steken, als het even kan, alle duimen en dikke tenen in de lucht!

    Groetjes

    Guy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super voor Tuur dat er onderwijs aan huis gestart kan worden. Fijn dat hij dat helemaal ziet zitten!!!
    Wij duimen ook mee voor een 'super' SuperTuur bij zijn eerste communie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wij duimen voor 26 april! Hopelijk kan Tuur een prachtige dag beleven en er helemaal van opkikkeren! Dikke knuffel van ons X

    BeantwoordenVerwijderen